Pasfoto i København på 5 minutter

Skal du til at rejse, og har brug for et nyt pasfoto? Eller skal du bruge et foto til ID? Så kan du få taget Pasfoto hos Phonefixer på Nørrebrogade.

Phonefixer kan tage Pasfoto til alle lande og til ethvert formål. Vores fotos opfylder kravene til både dansk og international pas og de fleste andre foto id-kort. Du kan til enhver tid komme forbi og få taget dit pasfoto på 5 minutter.

Måden det foregår på, er at vi tager flere forskellige billeder af dig, hvorefter du får vist dem, og vælger det du synes om og som samtidig opfylder kravene. Hvis du ikke er tilfreds med billedet, kan vi sagtens tage det om igen.
For et ekstra gebyr kan vi sende billedet til dig digitalt, til en e-mail adresse.

Prisen for pasfoto til dansk pas er 110,-
I denne pris får du 6 fotos, der desuden kan bruges til kørekort, pas, lægeerklæring mv. Hvis du skal have lavet foto’s til udenlandsk visum kan antal af billederne variere. Hvis i er over 3 personer er der mulighed for at få rabat

Pasfoto eksempel

Vores Pasfoto gælder blandt andet til:

  • Pas
  • Foto-ID
  • Kørekort
  • Visum
  • Bus & Periodekort
  • Jobansøgning
Behøver jeg at bestille tid?
Du behøver ikke at bestille tid, for at få taget et pasbillede. Du kan til enhver tid komme forbi butikken i åbningstiden og få taget pasbilledet indenfor 5 minutter.
Hvor længe gælder pasbilleder?
Hvor meget koster pasbillederne
Hvor mange pasbilleder har jeg brug for
Hvilke størrelser printer vi

Phonefixer Nørrebrogade 39