Reparation af iPhone 6

Har du brug for en iPhone 6 reparation hurtigt? Så kan du besøge Phonefixer, og få en pålidelig reparation. Vi udfører avancerede reparationer, og kan ofte løse de fleste skader samt reparationer ved din iPhone 6. For mere information om iPhone 6 reparation, kontakt os venligst på tlf. 35 36 33 11 eller besøg vores butik på Nørrebrogade 39, 2200 København

Nørrebro iPhone service – Reparation af iPhone 6 på ingen tid

Vi udfører ekspresreparation på din iPhone hurtigt og billigt på Nørrebrogade. Vi har specialiseret os i alt fra vandskader til udskiftning af ødelagt skærm, batteri, højtaler, mikrofon, opladerport, knap eller kamera.

iPhone 6 skærmskifte hos Phone Fixer – Udskiftning af ødelagt, flækket eller sort skærm

Er skærmglasset på din telefon knust og ødelagt? Eller er skærmen gået helt i sort og virker ikke? Vi foretager reparation og udskiftning af skærm på din telefon, uanset hvor smadret eller ødelagt din touchskærm er. Slip for revner og ridser med en ny skærm hos Phone Fixer på Nørrebrogade.

Mit batteri løber tør og dør ud – Hvorfor tænder min iPhone ikke?

Gider din telefon bare ikke at starte op længere? Eller kan den ikke holde på strømmen længe og slukker tit og ofte? Et opslidt eller defekt batteri kan være årsagen bag. Hos Phone Fixer foretager vi udskiftning af batteri, og skifter dit gamle iPhone 6 batteri ud med et nyt, så du ikke længere skal døje med kort batterilevetid.

Reparation og udskiftning af kamera, lydknap eller tænd og sluk knap på din iPhone 6

Vi har alle dele til din iPhone 6 på lager, og klar til mobilreparationer. Er dit kamera ødelagt og fungerer ikke? Har du brug for en ny knap til at skrue op og ned for lyden, eller til at slukke og tænde din mobil? Uanset dit problem, så kan vi håndtere stort set det hele. Hvis dit kamera er sløret, tager slørede billeder, ikke længere kan scanne, eller er helt holdt op med at virke, så kan vi udskifte din telefons for- og/eller bagkamera ud med et nyt. Garanti er inkluderet på den udskiftede del og reparation af denne.

Reparation og udskiftning af ødelagt iPhone 6 højtaler og mikrofon

Oplever du dårlig, svag eller ingen lyd? Kom forbi Phone Fixer på Nørrebrogade og få skiftet højtaler eller mikrofon på din iPhone 6, så du kan nyde lyd i god kvalitet igen, uden knas og støj.

iPhone vandskade reparations service

Hvis du har tabt din telefon i vandet, og den ikke længere virker, eller har skærm, der er gået i sort, så kan du tage det ganske roligt (selv om det kan være svært). Vi har løsningen og en masse erfaring med telefoner med vandskade, og samlet årevis af erfaring. Vi redder din iPhone fra at drukne, og har udstyret og komponenterne til at afværge datatab, så du ikke behøver at miste dine vigtige billeder og filer.

Min iPhone 6 oplader ikke – Reparation af ødelagt eller defekt opladerport

Hvis problemet ikke er dit opladerkabel, så kan det være vragrester der sidder fast, eller en ødelagt defekt opladerport der er årsagen. Kom forbi Phone Fixer og se hvordan vi kan hjælpe dig med in iPhone 6. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakte os på tlf. 35 36 33 11.