Reparation af iPhone 11 Pro Max

Uanset om din iPhone 11 pro max har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Reparation af iPhone 11 Pro Max | Nørrebro iPhone service

Phone Fixer specialiserer sig indenfor reparation af iPhones. Vores hold af teknikere tilbyder reparationer og løsninger til stort set ethvert problem forbundet med din iPhone. Vores tjenester består af reparation og udskiftning af skærm, bagcover, kamera, batteri, mikrofon, højtaler, vandskade, ladestik og meget mere. Hos Phone Fixer er vores mission at gøre det nemmere og billigere for alle at få repareret deres iPhones. Derfor tilbyder vi iPhone reparation af høj kvalitet, billigt, hurtigt og med god kundeservice.

iPhone 11 Pro Max reparation og udskiftning af skærm| Skærmreparation og skærmskifte

Vær ikke alt for ked af det hvis din iPhone 11 Pro Max skærm er smadret og flækket, eller hvis den har fået for mange ridser, skrammer og revner. Du kan få det fikset hos Phone Fixer hurtigt og nemt med en ny OEM-skærm. Vores eksperter vil skifte dit ødelagte, knuste skærmglas ud med en ny. Udskiftning af skærm tager kun 30 min. på i vores butik på Nørrebrogade. Vi foretager også udskiftning af bagcover, hvis du har brug for en ny bagskærm, hurtigt og billigt. Se pris på vores hjemmeside, eller spørg efter prisen i butikken.

iPhone 11 Pro Max reparation og udskiftning af kamera på Nørrebro | Front- og bagkamera

En af de vigtigste dele på din iPhone er dens kamera. Hvis du oplever, at din iPhone 11 Pro Max kamera ryster, fryser eller ikke virker, så kan du have brug for at skifte den ud med en ny. Det er nedslående hvis din iPhone tager slørede og uskarpe billeder, om det så er dens frontkamera eller bagkamera. Udskiftning af kamera, både front- og bagkamera, er en meget omhyggelig procedure. Vores teknikere er alle specialiseret indenfor reparation af iPhones, har årevis af erfaring, og alle de nødvendige dele og værktøjer for at give dig den bedste service.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 Pro Max batteri | Slip for dårligt og dødt batteri

Hvis din iPhone 11 Pro Max ikke længere kan holde på strømmen ligegyldigt hvor ofte du oplader den, kan det særdeles gå ud over din produktivitet. Phone Fixer udfører udskiftning af batteri på din iPhone, så din telefon kan holde trit med din travle livsstil. Tegn på et batteri der er slidt op, kan være hvis din telefon oplader langsomt, overopheder og bliver meget varm, og hvis den aflader hurtigt og har kort batterilevetid. Et opslidt batteri kan også være skyld i, at din telefon ofte slukker pludseligt, selvom der er strøm på. Skift fra beskadiget, defekt batteri til et spritnyt, og slip for batteriproblemer på din iPhone.

Reparation af vandskade | Er din iPhone 11 Pro Max gået død?

Gider din iPhone ikke at tænde og starte op? Virker din telefon ikke, og er skærmen gået i sort? Hos Phone Fixer forstår vi din smerte hvis din iPhone 11 Pro Max lider af en vandskade. Vi kan hjælpe dig. En vandskade behøver ikke at være enden for din telefon. Vores teknikere afværger vandskade for at undgå tab af dine vigtige filer, billeder og noter. Er telefonen gået død? Vi udfører skadekontrol, og reparerer og udskifter de vandskadede komponenter for at få liv i din iPhone igen.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 Pro max højtaler | Dårlig lydkvalitet på din højtaler?

Har du en ødelagt og defekt højtaler på din iPhone 11 Pro Max? Sådan skal det ikke være. Hvis din telefons højtaler ikke længere afspiller musik højt og tydeligt, så kan du stole på, at Phone Fixer udfører sikker og pålidelig reparation og udskiftning af højtaler på din iPhone. Dårlig, lav, ingen lyd, og lyd der skratter, er forvrænget, falder ud, vi har set det hele før. Vores højt professionelle service fikser ethvert problem du måtte have med din højtaler. Kig forbi på Nørrebrogade hvis din højtaler på din iPhone ikke virker.

iPhone 11 Pro Max mikrofon virker ikke | Reparation og udskiftning af mikrofon på Nørrebro

En defekt mikrofon der ikke virker på din iPhone 11 Pro Max er en plage som ingen ønsker sig. Man skal konstant høre fra folk at, de ikke kan høre dig tydeligt, og man er tit nødsaget til at skifte til høretelefoner eller medhør på højtaler for at blive hørt. Slip for alt det med en udskiftning af mikrofon hos Phone Fixer. Få den bedste pris, og bedste service for din telefon.

Reparation og udskiftning af ødelagt knap på din iPhone 11 Pro Max | Fastlåst knap

En ødelagt knap der ikke virker, eller sidder fast, kan være irriterende og ødelægge oplevelsen af din iPhone 11 Pro Max. Vi tilbyder udskiftning af sideknap, lydstyrkeknap og knappen lydløs på Nørrebrogade. Din iPhone bliver lynhurtigt klar til brug igen.

Hvorfor oplader min iPhone 11 Pro Max ikke? Reparation og udskiftning af ladestik

Din iPhone 11 Pro Max kan have et beskadiget eller defekt ladestik (opladerport) hvis den ikke oplader, eller forbinder med computeren. Vi fjerner vragrester, reparerer, og hvis nødvendigt, foretager en udskiftning af din opladerport på din mobil.

Pris | Hvad koster det at reparere min iPhone 11 Pro Max?

Se vores priser på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.