Reparation af iPhone 12 Pro

Uanset om din iPhone 12 Pro har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Reparation af iPhone 12 Pro | Mobilreparation på Nørrebro

Vi reparerer stort set alle former for skader på din iPhone 12 Pro. Vi har specialiseret os indenfor reparation af iPhones, og kan fikse alt fra smadret og knust skærm, til reparation og udskiftning af defekt kamera og batteri. Vi reparerer også ødelagte højtalere, mikrofon, og ladestik på din telefon. Hvis du har en vandskade, kan vi også hjælpe dig med dette. Du kan se hvad det koster online, eller spørge vores venlige personale i butikken om pris. Kig forbi Phone Fixer på Nørrebrogade

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro skærm | Skærmskifte | OEM skærmreparation

Flimrer din skærm på din iPhone? Ulykker kan ske. Hvis din iPhone 12 Pro skærm er ødelagt, eller gået i sort og holdt op med at virke, så kan vi hjælpe med et skærmskifte. Phone Fixer på Nørrebrogade skifter smadret, flækket, og knust skærmglas på 30 min. Hvis skærmen på din iPhone er frosset, og displayet er gået i sort, og reagerer ikke, så får vi det fikset hurtigt og billigt i vores butik på Nørrebro. Vi fikser ridser, revner, og skrammer på dit skærmdisplay. Har du en ridset, revnet eller smadret bagcover? Vi tilbyder udskiftning af skærm og bagskærm. Er der streger eller striber på din skærm? Et beskadiget display kan vise sorte, grønne eller lilla streger på skærmen. Se online hvad en ny OEM-skærm til din iPhone koster, eller spørg vores ansatte i butikken.

Udskiftning af iPhone 12 Pro batteri | Kan det betale sig? Ja det kan det!

Kort batterilevetid kan være noget så frustrerende. Løber dit batteri på din iPhone 12 Pro hele tiden tør for strøm, eller er batteriet og telefonen gået død? Lad os skifte dit batteri ud med et nyt, så du kan slippe for kort batteriliv, og langsom opladning. Med et ødelagt eller defekt batteri kan du opleve, at din telefon ikke kan holde på strømmen og aflades hurtigt. Du kan opleve at din iPhone hele tiden slukker og går ud af sig selv, og at din telefon overopheder og bliver meget varm. Vi anbefaler en udskiftning af batteri omgående hvis du oplever nogle af disse batteriproblemer.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 kamera | Bedste pris | Front- og bagkamera

Oplever du problemer med dit kamera på din iPhone 12 Pro? Tager dit kamera sorte billeder, eller fryser kameraappen og går i stå? Vi forstår sandelig din frustration hvis dit iPhone kamera er ødelagt og holdt op med at fungere. Et kamera der ikke virker kan repareres eller skiftes til ny hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Hvis dit kamera ryster, fryser, eller tager billeder der er uskarpe, slørede og af dårlig kvalitet, så kan vi hjælpe dig omgående. Vi foretager reparation og udskiftning af frontkamera og/eller bagkamera, og giver dig din telefon tilbage så god som ny. Se hvad det koster på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken.

Reparation af iPhone 12 Pro vandskade | Kan du ikke få liv i din telefon?

Har du taget din telefon ud at svømme eller tabt den I toilettet? Har din iPhone 12 Pro fået en vandskade, og gider ikke at tænde og starte op? Bare rolig, vi kan redde din telefon og puste liv i den igen. Uanset om du har haft din iPhone i vaskemaskinen, eller tabt den i vandet, så behøver det ikke at være enden for din mobil. Vores iPhone specialister reparerer og afværger vandskade, og kan redde din telefon og dens filer, billeder og noter fra at gå tabt.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro højtaler | Bedste service | Hurtigt og billigt

Er der ingen, lav eller dårlig lyd på din iPhone 12 Pro højtaler? Kan du ikke høre din ringetone ved indgående opkald? Hvis din højtaler er ødelagt, defekt og ikke virker, er der hjælp at hente fra vores dygtige hold af iPhone eksperter. Vi foretager reparation og udskiftning af højtaler på din iPhone, og fjerner dine lydproblemer. Højtalere med lyd der hakker, skratter, falder ud, og er forvrænget kan ødelægge oplevelsen af din telefon. Få fikset din højtaler hos Phone Fixer, og nyd musik på din iPhone i høj kvalitet.

iPhone 12 Pro reparation og udskiftning af mikrofon | Min iPhone mikrofon fungerer ikke

Oplever du mikrofonproblemer? Din mikrofon på din iPhone 12 Pro kan være beskadiget, ødelagt eller defekt, og derfor ikke længere virker. Et tydeligt tegn på dette, er hvis du bliver nødt til at skifte til hovedtelefoner, eller sætte opkald på medhør på højtaler for at blive hørt. Et andet tegn kan være, hvis Siri ikke svarer, fordi stemmestyring, også kendt som stemmekontrol, ikke virker på din iPhone. Er du blevet træt af, at folk ikke kan høre dig klart og tydeligt? Få det fikset nemt og billigt hos Phone Fixer med en reparation eller udskiftning af mikrofon. Vi skifter din mikrofon til ny hvis den ikke kan repareres.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Ladestik | Hvorfor lader min telefon langsomt?

Hvis du har problemer med langsom opladning, eller hvis din iPhone 12 Pro slet ikke kan oplade, ligger problemet typisk i telefonens ladestik. Ladestik, også kaldet opladerport, kan være beskadiget, defekt, eller have vragrester der sidder fast. Vores iPhone teknikere tilbyder reparation og udskiftning af ladestik, hurtigt og billigt hos Phone Fixer på Nørrebrogade.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro knap | Sideknap, lydstyrkeknap, knappen lydløs

Har du en fastlåst knap, knap der er ødelagt, faldet af, eller ikke virker på din iPhone 12 Pro? Det ordner vi alt sammen hos Phone Fixer. Uanset om du skal have reparation eller udskiftning af sideknap, lydstyrkeknap eller knappen lydløs, så har vi værktøjerne, delene og ekspertisen. En knap der sidder fast kan ordnes hurtigt og nemt af vores iPhone eksperter. Kig forbi Phone Fixer på Nørrebro.

Pris | Hvad koster det at reparere min iPhone 12 Pro?

Se vores priser på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.