Reparation af iPhone 8

Uanset om din iPhone 8 har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

iPhone 8 reparation – Nørrebros bedste iPhone service

Phone Fixer på Nørrebrogade er specialiseret i reparation og udskiftning af iPhone skærm, batteri, kamera, hjemknap, sideknap, lydstyrkeknap, mikrofon, højtaler, opladerport, og reparation i tilfælde af vandskade. Har du en ødelagt skærm, dårlig højtaler eller batteri? Vi kan løse stort set det hele hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Vi bruger kun autentiske, høj kvalitets dele som vi tilbyder garanti på. Derfor er vi favoritter indenfor reparation af iPhones på Nørrebro.

iPhone 8 skærmskifte – Skift til ny skærm billigt og hurtigt

Vi forstår frustrationen over en smadret skærm. Hvis din iPhone 8 skærm er knust eller flækket, eller hvis den slet ikke virker, så tilbyder Phone Fixer på Nørrebrogade ekspresreparation. Vi skifter den ødelagte skærm ud med en ny på 30 min, sikkert og pålideligt. Vores garanti omfatter den reparerede og udskiftede del. Slip for revner, ridser, skrammer eller sprækker på skærmglasset, og oplev din touchskærm som ny igen. Vi tilbyder også udskiftning af bagskærm i tilfælde af skader på din telefons bagcover.

Reparation af iPhone 8 kamera – Front- og bagkamera udskiftning

Virker dit kamera på din iPhone 8 ikke som det skal? Tager den slørede billeder, eller viser den kun sort skærm? Kig forbi Phone Fixer på Nørrebro, København, og slip for dine kameraproblemer på din telefon. Vores iPhone specialister vil vurdere om du har brug for en reparation eller skifte kameraet ud med et nyt. Du kan stole trygt på, at få din iPhone tilbage med dens kamera fuldt funktionelt, og garanti inkluderet på delen der er udskiftet eller repareret.

Udskiftning af iPhone 8 batteri – Skift opslidt, dødt batteri ud til nyt med et batteriskifte

Er du blevet træt af, at batteriet på din iPhone 8 løber tør indenfor ganske få timer? Over tid bliver din telefons batteri slidt op, og kan ikke længere holde på strømmen som før. Du finder dig måske i en tilstand hvor du hele tiden konstant skal oplade din telefon. Din iPhone er måske blevet langsommere, og batteriet dør hurtigere ud. Hvis din telefon bliver meget varm og overopheder ved let brug, eller hvis skærmen flimrer, er det tegn på, at den har brug for et nyt batteri. Det samme er gældende hvis dine apps hele tiden lukker ned af sig selv. Få skifte dit gamle opslidte, eller defekte batteri ud med et helt nyt hos Phone Fixer på Nørrebrogade.

Langsom opladning? – Reparation af beskadiget iPhone 8 opladerport

Fugt, vragrester, eller hyppige ryk med opladerkablet kan beskadige opladerporten på din telefon. Det kan resultere i langsom opladning, og ingen forbindelse, hvor din iPhone 8 ikke gider at forbinde med opladeren eller computeren. De gode nyheder er, at du altid kan bringe din telefon til os hos Phone Fixer, og vi vil reparere eller udskifte til ny opladerport på næsten ingen tid.

Dårlig lydkvalitet? – Reparation og udskiftning af iPhone 8 højtaler og mikrofon

Lydproblemer? Kommer der støj, svag eller ingen lyd fra din iPhone 8 højtaler? Kan andre ikke høre dig i opkald? Få professionelt hjælp, og få din iPhone fixet hurtigt og sikkert hos Phone Fixer. Vi tilbyder udskiftning af højtaler på din telefon, og skifter din ødelagte, defekte højtaler ud med en ny. Oplever du knas med mikrofonen på din telefon, og kan den anden person i røret ikke høre dig tydeligt i et opkald? Vi tilbyder også udskiftning af mikrofon på din telefon. Slip for at skifte til højtaler i opkald for at blive hørt med en ny mikrofon til din iPhone

Reparation af iPhone 8 vandskade – Afværg tab af data, filer og billeder

Vores teknikere har reddet mange iPhones fra vandskader. Vi er specialister i, at afværge vandskader og reparere eller udskifte de vandskadede komponenter uden at du behøver at dine værdifulde filer, noter og billeder.

Reparation og udskiftning af iPhone 8 hjemknap, sideknap og lydstyrkeknap

Hos Phone Fixer har vi det nødvendige udstyr og alle dele til din iPhone 8. Virker knappen ikke på din telefon, eller sidder den fast? Har du en beskadiget eller ødelagt lydstyrkeknap, sideknap, eller hjemknap, så få det fixet hos Phone Fixer. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.