Reparation af iPhone 8 Plus

Er din iPhone 8 Plus revnet eller fejler noget andet. Så kan du komme forbi vores butik og få den lavet. Vi er eksperter i alt fra udskiftning af skærme til at få din iPhone 8 Plus Plus oppe at køre, hvis den har været tabt i vand. Besøg Phonefixer på Nørrebrogade 39, og få hjælp til din iPhone.

iPhone 8 Plus Reparation på Nørrebro – Høj kvalitet og hurtig reparation

Vi tilbyder iPhone 8 Plus reparation og udskiftning af skærm, batteri, højtaler, kamera, mikrofon og meget mere. Har din iPhone fået en vandskade, eller virker sideknappen, lydstyrkeknappen eller hjemknappen ikke? Uanset dit behov for reparation, så kan Phone Fixer på Nørrebrogade stort set klare det hele. Vi bruger kun autentiske dele af høj kvalitet, og tilbyder garanti, som omfatter den reparerede og udskiftede del. Derfor er vi førstevalget på Nørrebro indenfor reparation af iPhones.

iPhone 8 Plus skærmreparation og skærmskifte – Udskiftning af ødelagt og smadret skærm

De fleste af os har prøvet det. En tabt telefon med et splintret display som resultat, og nu virker skærmen ikke, flimrer, eller er gået helt i sort. Der er ingen grund til at leve med en flækket eller knust skærm på din iPhone 8 Plus. Vi fjerner og skifter det ødelagte skærmglas ud med en ny på 30 min. Slip for skrammer, ridser og revner med et skærmskifte hos Phone Fixer, billigt og hurtigt. Er det glasset på bagskærmen, der er smadret? Den skifter vi ud med et nyt bagcover.

Reparation og service af iPhone 8 Plus kamera – Udskiftning af front- og bagkamera

Virker dit iPhone 8 Plus kamera ikke? Åbner kameraappen ikke? Tager din iPhone kamera ikke skarpe billeder, og får du slørede, uskarpe, og dårlige resultater? Få det ordnet hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Vores specialister reparerer eller udskifter dit ødelagte defekte kamera, og du får din telefon tilbage igen så god som ny. Uanset om det er dit frontkamera eller bagkamera der ikke virker, så ordner vi det billigt og pålideligt.

Reparation og udskiftning af iPhone 8 Plus højtaler – Manglende eller forvrænget lyd

Kan du ikke høre din ringetone når du bliver ringet op? Hvis din iPhone 8 Plus højtaler ikke afspiller lyd, eller hvis lydkvaliteten er dårlig, så er denne reparationsservice for dig. Slip for højtaler med støj, lav, eller ingen lyd, med en udskiftning til ny højtaler. Afspil musik igen i høj kvalitet uden lydproblemer.

Hvis mikrofonen ikke virker– Reparation og udskiftning af iPhone 8 Plus mikrofon

Virker din iPhone 8 Plus mikrofon ikke som den skal? Kan folk ikke høre hvad du siger under opkald, og klager de over at lyden hakker? En beskadiget eller defekt mikrofon kan forårsage støj, uklar og utydelig lyd. Vores eksperter tilbyder udskiftning af mikrofon på din iPhone på Nørrebro, København. Vi tester og sikrer at alting virker som det skal, og giver dig garanti med på den udskiftede eller reparerede del.

iPhone 8 Plus batteriskifte – Udskiftning af batteri

Løber din iPhone 8 Plus batteri altid tør for strøm? Aflader din telefon hurtigt, eller oplader den langsomt? Et dødt batteri kan være årsagen til at din iPhone ikke tænder og starter op. Et opslidt batteri kan også være grunden til, at din telefon ofte slukker uden varsel og bliver meget varm og overopheder. Det kan være tid til en udskiftning. Lad os installere et nyt batteri hos Phone Fixer, og bringe din telefon til live igen.

iPhone 8 Plus reparation og service af vandskade

Har du tabt din iPhone 8 Plus i vand? En vandskade er ikke enden for din telefon. iPhones med vandskade er en vores specialer. Selv hvis din telefon viser ingen tegn på liv, er der stadig gode chancer for, at vi kan rette op på skaden og redde din iPhone.

Reparation og udskiftning af sideknap, lydstyrkeknap, hjemknap på din iPhone

Sidder knappen fast, er den ødelagt, eller faldet af? Få det fixet hos Phone Fixer, nemt og billigt. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.