Reparation af iPhone Xs

Uanset om din iPhone Xs har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

iPhone XS reparation – Reparation af din mobilenhed

Hos Phone Fixer er vi altid klar til enhver form for mobilreparation. Det gælder både en kamera-, skærm-, batteri-, mikrofon- eller højtalerreparation eller andre former for skader, såsom vandskader og lign. Vi står altid klar med et smil, og er mere end parate til at give dig en god ankomst, samt en reparation i topklasse her hos Phone Fixers på Nørrebrogade i København.

 

IPhone XS reparation af skærm – skærmskifte på din telefon

Hvis du ved et uheld har tabt din iPhone XS og smadret skærmen, da den kom ned og ramte asfalten, så den nu har skrammer, ridser, eller lignende, så det nok tid til en reparation. Så har du en fejlfri skærm igen, og ingen glassplinter vil sætte sig i fingrene, eller på en anden måde falde af. Det tager ca. 30 minutter for os at fikse din skærm, og den vil derefter være klar til at blive afleveret og klar til optimal brug igen.

 

IPhone XS reparation af knapper – Home-, lyd- og sluk knapper

Er knapperne på din mobil lidt ekstra hårde at trykke på, sidder fast eller bare ikke gør noget, når du trykker på dem, så kan du komme ind og få dem erstattet. Det er altid frustrerende at skulle trykke lidt ekstra hårdt, og med vores pris, kan det bedre betale sig at få det erstattet. Uanset om det er din home-, tænd-/sluk- eller volumenen kan det fikses her hos Phone Fixer.

 

IPhone XS vandskader

Hvis du har tabt din telefon i vand, eller den på en anden måde har fået tilstrækkelig meget vand ind i sig, så har den højst sandsynligt fået en vandskade. Måske tænder din iPhone XS ikke efterfølgende, eller måske kommer der farvede striber frem på din skærm. Uanset hvordan din telefon reagerer på en vandskade, er det vigtigt at reagere hurtigt. Vi hjælper dig med dine vandskader her hos Phone Fixer, hvor du kan komme forbi eller bestille en tid til en reparation. Phone Fixers medarbejdere er specialiserede i at reparere mobiltelefoner og dine elektroniske enheder. Dette er selvfølgelig inklusivt vandskader på din iPhone XS.

 

IPhone XS opladerport – problemer med at oplade

Hvis du oplever at din telefon ikke kan oplade, er det højst sandsynligt pga. din opladerport. Det kan skyldes slitage eller vragrester der ligger i opladerporten. Det er et hyppigt problem, som vi hurtigt kan fikse. Hvis du tager ind til Phone Fixer med din beskadigede opladerport, vil vi være mere end glade for at assistere dig. I det tilfælde at det er din oplader, som har et problem, så sælger vi hos Phone Fixer opladere til din iPhone XS.

 

Kontakt Phone Fixer

Vi klarer din reparation hurtigt og billigt. Du kan altid kontakte for et uforpligtende tilbud eller bestille en tid på telefonnummeret 35 36 33 11 eller via. mail info@PhoneFixer.dk. Ellers er du også altid velkommen til at komme ned forbi vores butikken på Nørrebrogade 39 st. th, 2200 København.

Vi har åbent Man-Fre 10:00-18:00 & Lør 10:00-14:00 – og det kræver ikke nogen forudgående aftale.