Reparation af iPhone 6s Plus

Er du ikke sikker på hvad du skal gøre med din ødelagte iPhone 6s Plus? Uanset hvad og hvor stor skaden er, skal du forbi Phonefixer for at få lavet den. Vi tror på hurtige og pålidelige reparationer, så du kan komme tilbage til at bruge din telefon hurtigst muligt.

iPhone 6s Plus reparation | Hurtigt og billigt | Nørrebros bedste

Nørrebros favoritter indenfor iPhone reparationer. Vi tilbyder stort set alle typer af reparationer – fra udskiftning af iPhone 6s Plus batteri, skærm, kamera, mikrofon, højtaler, til reparation af vandskade, knapper, og defekte opladerporte. Hvad end dine behov for reparation er, så hjælper vi dig, og giver dig din telefon tilbage, så god som ny. Vores garanti omfatter den udskiftede og reparerede del, for at kunne sikre dig fuld kundetilfredshed.

iPhone 6s Plus reparation af ødelagt skærm | Hurtig skærmskifte på 30 min.

Virker skærmen ikke på din telefon? Har din skærm fået ridser, skrammer eller revner? Slip for ødelagt, knust, eller flækket skærm på din iPhone 6s Plus. Vi foretager udskiftning af skærm, både for- og/eller bagskærm på din iPhone. Kom til et pitstop hos Phone Fixer på Nørrebrogade, og få fixet din skærm på 30 min. Vores specialister går straks i gang med reparationen, så du hurtigt kan komme videre med en ny skærm. Vi holder dig og din telefon kørende.

Nyt batteri til din iPhone 6s Plus | Batteriskifte på Nørrebrogade

Du kan være ude for at dit batteri er slidt op på din iPhone 6s Plus, og opleve langsom opladning, eller ingen opladning overhovedet. Hvis din telefon oplader langsomt, eller slet ikke oplader, kan vores teknikere på Nørrebrogade udskifte batteriet på din telefon, og give den nyt liv med garanti på den udskiftede del. En telefon, der hurtigt løber tør for strøm, ikke kan holde på strømmen, og ofte slukker, er tegn på et opslidt batteri. Hvis din telefon er gået død med sort skærm, og ikke gider at starte op ved at tænde, så kan årsagen være et dødt eller defekt batteri.

Reparation af lyd | Udskiftning af mikrofon og højtaler på din iPhone 6s Plus

Er kvaliteten af lyd på din iPhone 6s Plus højtalere dårlig eller svag, eller virker de slet ikke? Hvis du oplever ingen lyd, eller lyd med støj på din telefons højtalere, så kan vi hos Phone Fixer genoprette lyden, og udskifte de defekte højtalere med nye. Vores garanti omfatter udskiftede og reparerede dele, så du trygt kan nyde lyden af musik på din telefon i lang tid. Hvis personen i den anden ende af røret ikke kan høre dig tydeligt i opkald, kan du have mikrofonproblemer. Skift din mikrofon ud med en ny, og slip for støj og knas på linjen.

iPhone forbinder ikke | Udskiftning af opladerport på iPhone 6s Plus

Hvis din telefon har svært ved at forbinde til opladeren eller computeren, så kan det skyldes slitage eller vragrester i opladerporten. Vi har alle værktøjer og dele hos Phone Fixer på Nørrebrogade, til at udskifte de beskadigede komponenter på din iPhone 6s Plus. Hvis problemet ligger i opladerkablet, så sælger vi også opladere til din iPhone i vores butik på Nørrebro.

Udskiftning af beskadiget, ødelagt kamera og knapper på din iPhone 6s Plus

Hvis du døjer med et kamera der ikke virker, tager uskarpe slørede billeder, eller ryster, så kan Phone Fixer skifte det defekte kamera på din iPhone 6s Plus ud med et nyt. Det samme kan vi gøre med volumeknapper og tænd/sluk knappen på din telefon.

Reparation af vandskade på din iPhone 6s Plus

Vores eksperter udfører reparation af vandskade, sikkert og pålideligt for at afværge datatab, så du ikke mister billeder og filer på din iPhone 6s Plus. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.