Reparation af iPhone 6s

Hvis du ønsker at få din iPhone 6s repareret, så skal du vælge Phonefixer. Vi er stolte af at tilbyde hurtige, pålidelige og overkommelige reparationstjenester til alle dine foretrukne Apple-enheder. Vi laver alt fra smadret iPhone 6s skærme til vandskader

Hurtig reparation af iPhone 6s til lav pris på Nørrebro

Har du tabt og ødelagt din iPhone 6s? Er skærmen ridset, flækket eller helt smadret? Hos Phone Fixer tilbyder vi hurtig og pålidelig service. Vi har specialiseret os i reparation af enhver iPhone telefon. Uanset om du skal have et skærmskifte, batteriskifte, udskiftning af defekt kamera, mikrofon, højtaler eller opladerport, så står vores teknikere klar til at servicere på Nørrebrogade. Hvad end din telefon fejler, så ordner vi det. Hos Phone Fixer tilbyder vi høj kvalitet til lave priser.

iPhone 6s skærmreparation – Få skiftet til ny skærm med et skærmskifte på din mobil

Har din skærm fået revner, eller er skærmglasset helt flækket og smadret? Vi skifter både for- og bagskærm på din iPhone 6s. Vi er dedikerede til at reparere din ødelagte telefon. Vores eksperter fixer revnet, flækket eller knust skærm på 30 min. Vi kan udskifte og erstatte din telefons touchskærm imens du er ude og få en kop kaffe.

iPhone batteriskifte – Reparation og udskiftning til nyt batteri

Kan din telefon ikke længere holde på strømmen? Løber batteriet hurtigt tør og går død, eller oplader den slet ikke? Det kan være tegn på et beskadiget eller opslidt batteri. Giv din iPhone 6s nyt liv og længere levetid med et spritnyt batteri inklusiv garanti. Hvis din telefon løbende slukker og går ud, eller hvis den bare ikke gider at tænde, så giver vi den en kærlig hånd. Få din telefon tilbage så god som ny. Kig forbi Phone Fixer på Nørrebro.

Reparation af iPhone 6s højtaler med dårlig-, lav- eller ingen lyd

Lydproblemer? Den fixer vi. Phone Fixer genopretter lyden på din telefon, så du kan afspille musik i høj lydkvalitet igen. Uanset om du oplever støj, dårlig lyd, lav eller ingen lyd på din højtaler, så reparerer eller udskifter vi dine defekte højtalere, billigt og hurtigt med 100% kundetilfredshed.

Reparation og udskiftning af iPhone 6s kamera

Hvis du oplever problemer med kameraet på din mobiltelefon, så er vores eksperter supererfarne indenfor iPhone 6s kamerareparation og kameralinseskifte. Vi reparerer eller skifter dit for- eller bagkamera så du igen kan optage og tage skarpe billeder i høj opløsning med din telefon.

Mikrofon der ikke fungerer – iPhone mikrofonudskiftning

Hvis du oplever knas og støj med mikrofonen, og hvis du skal skifte til højtaler-funktionen midt i opkald for at kunne blive hørt, så kan der være tale om en defekt mikrofon. Vi foretager udskiftning af mikrofon på din iPhone 6s med garanti inkluderet på den udskiftede del.

iPhone 6s vandskade? Kig forbi os på Nørrebrogade

Har du tabt din mobiltelefon i vandet? Vi kan reparere og udskifte de vandskadede komponenter hurtigt og billigt hos Phone Fixer. Uanset om der er tale om vandskade eller noget helt andet, så kom forbi og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.