Reparation af iPhone 12 Pro Max

Uanset om din iPhone 12 Pro Max har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Reparation af iPhone 12 Pro Max – Bedste iPhone service på Nørrebro

Leder du efter reparation til din iPhone 12 Pro Max? Kig forbi Phone Fixer på Nørrebro. Det kan være ret frustrerende hvis din iPhone er smadret, ødelagt, og ikke virker som den burde. Hvis din iPhone har en smadret skærm, defekt kamera, sløvt batteri, vandskade, eller en ødelagt højtaler, så står vores teknikere klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder reparation og udskiftning til alle dele på din iPhone, inklusive mikrofon, sideknap, lydstyrkeknap, knappen lydløs, nærhedssensor og meget mere. Vi er specialiseret indenfor reparation af iPhones, og giver dig altid høj kvalitet, og den bedste service. Kan din telefon ikke tændes eller den frossen? Få det fikset billigt og hurtigt hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Se hvad det koster at reparere din iPhone 12 Pro Max på vores hjemmeside, eller spørg vores venlige personale i butikken efter pris.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Max skærm – Skærmreparation og skærmskifte

Virker skærmen ikke? Har en uheldig ulykke efterladt din iPhone 12 Pro Max skærm smadret og ødelagt? Vi er her for dig! Er der sorte, grønne eller lilla streger, striber eller pletter på din skærm? Den klarer vi! Knust skærmglas, splintret, eller sort display, vi kan fikse det hele. Hos Phone Fixer tilbyder vi hurtigt og billigt skærmskifte på 30 min. Få en reparation eller udskiftning af flækket, ridset eller revnet skærm, hurtigt og billigt. Slip for ridser, skrammer og revner med et nyt skærmdisplay. Har du brug for et nyt bagcover? Vi foretager også udskiftning af ødelagt og flækket bagskærm. Få Premium skærmreparation hos Phone Fixer på Nørrebrogade.

Udskiftning af iPhone 12 Pro Max batteri – Hvorfor vil min iPhone ikke tænde?

Langsom opladning og kort batterilevetid? Aflader din iPhone 12 Pro Max hurtigt? Kan den ikke holde på strømmen? Batteriproblemer kan vi også tage os af hos Phone Fixer. Hvis din iPhone overopheder og bliver meget varm, eller hvis den hele tiden pludselig slukker og går ud af sig selv, så kan det være tid til at skifte batteri. Et ødelagt eller defekt batteri drænes hurtigt, og kan resultere i, at dine apps er langsomme om at åbne og starte. Hvis din telefon slet ikke reagerer, kan der være tale om et dødt batteri. Slip for kort batteriliv med en udskiftning af batteri på Nørrebro, København. Få garanti med på dit nye batteri

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Max kamera – Kan du ikke tage billeder?

Fryser og ryster dit iPhone 12 Pro Max kamera, eller er det ødelagt og virker slet ikke? Tager din iPhone kamera dårlige og slørede billeder, eller viser den kun en sort skærm? Få en reparation eller udskiftning af dit iPhone kamera på Nørrebrogade, sikkert og pålideligt. Vi tilbyder reparation og udskiftning af både frontkamera og bagkamera. Vi skifter dit kamera ud med et nyt, og du kan tage video og billeder i høj opløsning igen.  Et beskadiget kamera kan betyde at autofokus ikke virker, eller at din kameraapp fryser og ikke gider at åbne. Kig forbi vores butik, og hør mere om hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.

Repration og udskiftning af iPhone 12 Pro Max Højtaler – Lyden virker ikke

Virker din højtaler ikke? Er lyden ikke længere klar og tydelig på din iPhone 12 Pro Max højtaler? En ødelagt eller defekt højtaler kan betyde at lyden hakker, skratter, eller er forvrænget og falder ud. Dårlig lydkvalitet er noget så irriterende, men kan hurtigt fikses med en reparation eller udskiftning af højtaler. Hos Phone Fixer kan vi genoprette lyden på din iPhone højtaler, og giver dig garanti med på den reparerede eller udskiftede del. Slip for højtaler med støj, lav eller ingen lyd, og få høj lydkvalitet igen på din telefon.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Max Mikrofon – Virker din mikrofon ikke?

Virker din mikrofon ikke? Skifter du til medhør på højtaler for at folk kan høre dig i opkald? Hvis folk ikke kan høre dig klart og tydeligt, eller hvis Siri og stemmekommando ikke virker, så kan din højtaler være beskadiget, ødelagt eller defekt. Få stemmestyring til at virke igen med en reparation, eller udskiftning af mikrofon, sikkert og pålideligt hos Phone Fixer på Nørrebrogade.

Reparation af iPhone 12 Pro Max vandskade – Har din iPhone fået vand?

Vandskade på din iPhone 12 Pro Max bør tages alvorligt. Selv hvis din telefon virker til at have det fint i starten efter at have været udsat for vand, kan vandet trænge ind i din telefon, og langsomt ødelægge de indre komponenter, og føre til problemer senere hen. Væskeskade kan resultere i, at din iPhone ikke virker, ikke kan tændes, og er gået helt i sort. Vores eksperter er specialiseret i reparation af vandskade, og kan afværge tab af data, så du ikke behøver at miste vigtige filer, billeder og noter.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Max Knap – Hvis knappen ikke virker

Har du en ødelagt knap på din iPhone 12 Pro Max, eller er knappen faldet af, eller virker den ikke? Vi foretager udskiftning af lydstyrkeknap, sideknap, og knappen lydløs. En fastlåst knap kan være ret så irriterende, men vi står klar til at hjælpe, og giver dig garanti med på den udskiftede del.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 Pro Max ladestik (ladeport) – Langsom opladning?

Langsom opladning, eller hvis din iPhone 12 Pro Max ikke kan forbinde til din computer med et kabel, skyldes typisk et beskadiget, ødelagt eller defekt ladestik. Et ladestik, også kaldet en opladerport eller ladeport, kan være have vragrester der sidder fast inde i porten. Vi tilbyder reparation og udskiftning af ladestik, nemt, hurtigt og billigt hos Phone Fixer. Kig forbi i butikken på Nørrebrogade, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Pris | Hvad koster det at reparere min iPhone 12 Pro Max?

Se vores hvad det koster på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th.2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.