Reparation af iPhone 6 Plus

Har din iPhone 6 Plus en vandskade, smadret skærm eller et tredje problem? Så er du kommet til det rette sted. Hos Phonefixer kan du få fixet din iPhone 6 Plus hurtigt, effektiv og til overkommelige priser. .

iPhone 6 Plus reparation og service – Ekspresreparation af iPhone på Nørrebro

Har du tabt din iPhone 6 Plus og er skærmen flækket eller ødelagt, oplever du lydproblemer og ikke kan høre den anden person i røret, så tilbyder vi hos Phone Fixer hurtig og billig reparation af din telefon. Vi kan udskifte stort set enhver beskadiget komponent på din iPhone, inklusiv udskiftning af skærm, knapper, kamera, højtaler, mikrofon, opladerport, og vandskadede dele. Hurtig reparationstid, ingen tidsbestilling, og med garanti der omfatter den udskiftede del og reparation af denne.

Skærm virker ikke – Skærmskifte på smadrede og knuste iPhone 6 Plus skærmglas

Med et slankt design kan din iPhone 6 Plus let slippe fra din hånd. Det kan hurtigt blive en dårlig dag, hvis du er kommet til at tabe din telefon, og fået ødelagt og smadret skærmen. Hos Phone Fixer gør vi hurtigt din dag bedre ved at udskifte din touchskærm med en ny, hurtigt, billigt og sikkert. Hvis skærmen er holdt op med at virke og/eller er gået helt i sort, så lad Phone Fixer hjælpe dig. Du får din telefon tilbage så god som ny, med en lækker ny skærm uden revner og ridser. Kig forbi os på Nørrebrogade i København.

iPhone 6 Plus telefon går død – Batteri løber hurtigt tør

Batteriet på din iPhone 6 Plus bliver slidt op med tiden og kan ikke længere holde på strømmen, så godt som før. Det kan også være, at batteriet er gået helt dødt, og din telefon derfor ikke længere tænder og starter op. Uanset om det er et beskadiget, opslidt eller defekt batteri, så genopliver vi din telefon hos Phone Fixer, og skifter dit batteri ud med et splinternyt.

Reparation og udskiftning af iPhone 6 Plus højtaler, mikrofon, kamera og andre dele

Vi tilbyder også andre typer af services og reparationer af din iPhone 6 Plus. Alt fra udskiftning af for- og/eller bagkamera, mikrofon, højtaler eller opladerport. Hvis din telefons kamera ryster, tager uskarpe billeder eller slet ikke virker, eller hvis din højtaler afspiller dårlig lyd med støj eller ingen lyd, så kig forbi Phone Fixer på Nørrebrogade.

Kan personen du taler med ikke høre dig godt?

Din mikrofon kan have fejl eller være beskadiget. Få installeret ny mikrofon til telefon, og slip for at sætte din telefon på højtaler-funktionen under opkald for at blive hørt hver gang.

Langsom opladning – Oplader din telefon langsomt eller slet ikke?

Hvis problemet ikke ligger i dit opladerkabel, så kan det være din opladerport den er gal med. Phone Fixer reparerer eller skifter opladerporten på din iPhone sikkert og hurtigt. Vi har stort taget alle værktøjer og dele til at reparere eller udskifte komponenterne på din iPhone. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.