Reparation af iPhone X

Uanset om din iPhone X har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

IPhone X reparation – En hurtigt, billig og effektiv reparation af din mobilenhed

Phone Fixer er eksperter i iPhone reparationer og ligger på Nørrebro. Vi fikser dine mobilenheder på rekordtid. Om det er din skærm, batteri, kamera, mikrofon eller højtaler, kan vi hos Phone Fixer stort set altid fikse ethvert problem. Hos Phone Fixer vil du altid gå ud af butikken tilfreds, og med en telefon som atter igen er i perfekt stand. Vi er alle specialiseret i enhver form for reparation af alle slags iPhonemodeller. Vores værksted finder du på Nørrebrogade i København. Vi tilbyder dig høj kvalitet til en fornuftig pris og er altid klar til at tage godt imod dig.

 

IPhone X skærmreparation – skærmskifte

Hvis du fx har tabt din iPhone X ved et uheld, og er din skærm blevet flækket/ødelagt/revnet eller lignende, så kan Phone Fixer klare din skærmreparation. Hos os kan du både få din for- og bagskærm fikset og udskiftet på rekordtid – ca. 30 minutter – til en fantastisk pris. Tag ind med din beskadigede elektroniske enhed til et hurtigt og godt reparationsbesøg hos Phone Fixer og gå ud igen med din telefon i topform.

 

Er dit IPhone X kamera defekt – Udskiftning af kameralinsen

Når det kommer til kameraet, gælder reparationen oftest på samme måde, som når det er en skærmskifte reparation. Hos Phone Fixer kan du både få erstattet dit for- og bagkamera med et splinter nyt et. Med det fixede kamera fra Phone Fixer vil din iPhone X endelig leve op til dens fulde potentiale igen, så du kan tage gode billeder, der både har fokus, flotte farver og en fantastisk kontrast på plads.

 

IPhone X batteriskifte – Udskiftning af beskadiget batteri

Selvom din telefon er ny og uden skader udadtil, så kan dit batteri alligevel have taget skade. Ofte kan man se at et batteri er defekt/beskadiget ved at din mobil enten oplader langsomt, går død alt for hurtigt og i nogen tilfælde slet ikke oplader. Hvis de her problemer kan ses på din telefon, er det tid til at få dit batteri på din iPhone X tjekket, og højst sandsynligt også udskiftet.

iPhone X højtalere og mikrofon reparation – Svag lyd

Engang i mellem kan der ske det at lyden fra din mikrofon eller højtaler begynder at knase eller  begynder at lave en bizar ting. Her er det bedst at få den beskadiget del udskiftet. Har du dårlig-, støjende-, lav- eller ingen lyd på din telefon er det tid til at få dine højtalere fikset. Oplever du derimod, at din stemme ikke bliver optaget i dine videoer, lydbeskeder eller lign. Er det i stedet mikrofonens tur til at blive udskiftet. Efter reparationen vil du være i stand til at høre og tale med en god kvalitet igen.

Kontakt Phone Fixer

Vi klarer din reparation hurtigt og billigt. Du kan altid kontakte for et uforpligtende tilbud eller bestille en tid på telefonnummeret 35 36 33 11 eller via. mail info@PhoneFixer.dk. Ellers er du også altid velkommen til at komme ned forbi vores butikken på Nørrebrogade 39 st. th, 2200 København.

Vi har åbent Man-Fre 10:00-18:00 & Lør 10:00-14:00 – og det kræver ikke nogen forudgående aftale.