iPhone 11 Pro Reparation

Uanset om din iPhone 11 pro har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Skærmudskiftning (Original OEM) 2799,-
Skærmudskiftning (AAA kvalitet) 1699,-
Bagcover udskiftning Spørg efter pris
Batteri udskiftning Spørg efter pris
Dock/Ladestik Spørg efter pris
Kamera udskiftning Spørg efter pris
Diagnose 149,-
Volumeknap udskiftning Spørg efter pris
Lydløs-knap udskiftning Spørg efter pris
Nærhedssensor udskiftning Spørg efter pris
Højtaler udskiftning Spørg efter pris
Ørehøjtaler udskiftning Spørg efter pris
Mikrofon udskiftning Spørg efter pris

iPhone 11 Pro reparation på Nørrebro, København

Hvis du har brug for et skærmskifte til din iPhone 11 Pro, eller reparation af vandskade eller andet, så kig forbi Phone Fixer på Nørrebrogade. Vores iPhone specialister har årelang erfaring indenfor reparation af iPhones. Er din iPhone gået i stykker? Vi er eksperter indenfor reparation og udskiftning af skærm, batteri, højtaler, kamera, opladerport, mikrofon og meget mere. Phone Fixer tilbyder høj kvalitet og hurtig service, sikkert, pålideligt og billigt. Vi giver garanti med på den udskiftede eller reparerede del, for at sikre vores kunder tryghed og 100 % kundetilfredshed.

iPhone 11 Pro reparation af skærm | Skærmreparation på Nørrebro | Hurtigt skærmskifte

Har du en iPhone 11 Pro med en smadret, splintret skærm eller sort display? Har du udskudt at få fikset din ødelagte skærm, fordi det har været for dyrt? Ventetiden er forbi! Fra revnet og flækket skærm, til knust og ødelagt skærmglas, er Phone Fixer her for at hjælpe, hurtigt og billigt. Vi fixer din iPhones splintrede skærmdisplay med et skærmskifte på 30 min. Brug for et nyt bagcover? Vi foretager udskiftning af skærm og bagskærm på Nørrebrogade.

iPhone 11 Pro udskiftning af batteri | Skift dårligt, slidt, sløvt og ødelagt batteri ud til nyt

Aflader din telefon hurtigt? Skal du skifte batteri på din iPhone 11 Pro? Over tid slides batteriet op, bliver beskadiget, og dør hurtigt ud. Det lægger man tydeligst mærke til når telefonen er langsom om at oplade, og ofte pludselig lukker ned og slukker af sig selv. Telefonen har kort batterilevetid, aflader hurtigt og holder ikke på strømmen som tidligere. Endnu et tegn på et opslidt batteri, er hvis din telefon hurtigt bliver meget varm og overopheder. Udskiftning af batteri foregår nemt, hurtigt og billigt hos Phone Fixer på Nørrebrogade i København.

iPhone 11 Pro reparation af vandskade | Hvad gør du hvis har tabt din telefon i vandet?

Er telefonen blevet våd? Gider din iPhone ikke at tænde og starte op? Hvis din iPhone 11 Pro er kommet i kontakt med vand og fået en vandskade, skal den til en iPhone reparationsværksted hurtigst muligt. Vores teknikere er i stand til at afværge vandskade på din telefon, for at undgå tab af filer, billeder, noter og andet data.

iPhone 11 Pro reparation og udskiftning af kamera | Frontkamera og bagkamera

iPhone 11 Pro kamera der ryster, fryser eller ikke virker kan fixes hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Vi skifter dit defekte kamera, der ikke fungerer, ud med et nyt. Vi tilbyder reparation og udskiftning af frontkamera og bagkamera på din iPhone. Få din telefon igen så god som ny, og slip for et ødelagt kamera der tager uskarpe og slørede billeder.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 Pro højtaler | Dårlig lyd der skratter og falder ud

Virker din iPhone 11 Pro højtaler ikke? Kan du ikke høre folk i telefonen når de ringer? Er lyden dårlig, lav, forvrænget, eller kommer der slet ingen lyd? Andre tegn på en defekt eller ødelagt højtaler kan være hvis du ikke kan afspille musik eller høre din ringetone ved indgående opkald. Lydproblemer kan ordnes med en udskiftning af højtaler på din iPhone. Vores iPhone specialister genopretter lyden på din telefon, så du ikke længere skal døje med elendig lyd der skratter og falder ud.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 Pro mikrofon | Hvorfor virker min mikrofon ikke?

Virker din mikrofon på din iPhone 11 Pro ikke? Oplever du tit folk der siger, at de ikke kan høre dig i opkald? Bliver du nødt til at skifte til medhør på højtaler for at blive hørt når du taler? Hvis du oplever nogle af disse problemer, eller hvis Siri og stemmestyring ikke virker på din telefon, skyldes det højst sandsynligt en defekt eller ødelagt mikrofon. Få det repareret eller skiftet til ny med en udskiftning af mikrofon hos Phone Fixer. Vores venlige personale giver dig den bedste service og kvalitet, med garanti på den reparerede eller udskiftede del.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 Pro sideknap, lydstyrkeknap og knappen lydløs

Sidder knappen fast, eller er den faldet af eller ødelagt? Vi har delene til din iPhone 11 Pro på lager i vores butik. Uanset om du har brug for reparation eller udskiftning af knappen lydløs, lydstyrkeknap, eller sideknap, så klarer vi stort set det hele. Vi tilbyder også udskiftning af nærhedssensor, opladerport (ladestik), og meget mere.

Udskiftning af ladestik (opladerport) | Oplader din iPhone 11 Pro langsomt?

Vi fjerner vragrester, reparerer eller udskifter dit ladestik på din iPhone 11 Pro. Langsom opladning kan skyldes en defekt eller ødelagt opladerport.

Hvad koster det at reparere min iPhone 11 Pro?

Fra fastlåst knap og reparation af kamera, batteri, til skærmskifte og vandskade. Se vores priser på hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.

INDSEND DIN FORESPØRGSEL, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT.