iPhone 11 Reparation

Uanset om din iPhone 11 har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Skærmudskiftning (Original OEM) 1199,-
Skærmudskiftning (AAA kvalitet) 999,-
Bagcover udskiftning Spørg efter pris
Batteri udskiftning Spørg efter pris
Dock/Ladestik Spørg efter pris
Kamera udskiftning Spørg efter pris
Diagnose 149,-
Volumeknap udskiftning Spørg efter pris
Lydløs-knap udskiftning Spørg efter pris
Nærhedssensor udskiftning Spørg efter pris
Højtaler udskiftning Spørg efter pris
Ørehøjtaler udskiftning Spørg efter pris
Mikrofon udskiftning Spørg efter pris

Reparation af iPhone 11 | Få det fikset nemt og billigt på Nørrebro

Har din iPhone 11 brug for en reparation? Kig forbi Phone Fixer på Nørrebrogade. Hvad end din telefon fejler, så er vi mere end glade for at hjælpe. Om det så drejer sig om en ødelagt og smadret skærm, eller defekt kamera, højtaler, mikrofon, batteri, opladerport (ladestik) der ikke virker, så får vi det fikset. Vi kan også hjælpe dig hvis din telefon har lidt vandskade, eller hvis du har en knap der sidder fast, eller ikke virker og er ødelagt. Du kan altid bringe din telefon til os, og vi vil reparere den eller udskifte de beskadigede dele på næsten ingen tid.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 skærm | Hurtigt skærmskifte | Bedste pris

Har du en ridset eller revnet skærm på din iPhone 11, eller er skærmen helt smadret og ødelagt? Vores iPhone specialister har været ude for masser af iPhone skærmreparationer. Udskiftning af flækket og knust skærmglas er vores speciale. Hvis dit display er splintret, eller gået helt i sort og ikke længere virker, så få et skærmskifte på 30 min hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Vi giver dig garanti med på den udskiftede del. Slip af med ridser og skrammer med et helt nyt skærmdisplay.

iPhone 11 reparation og udskiftning af batteri | Går din telefon ud?

Har du brug for et nyt batteri til din iPhone 11? Aflader den hurtigt? Efter et godt stykke tid kan dit iPhone batteri gå hen og blive sløv. Det kan betyde, at dit din telefon ikke længere kan hold på strømmen som før, at batteriet drænes hurtigt, og at din telefon ofte slukker af sig selv. En batteriudskiftning kan spare dig for alt dette, så du ikke behøver at døje med kort batterilevetid på din iPhone. En telefon der overopheder og bliver meget varm ved let brug, eller ikke gider at tænde og starte op, kan være tegn på et opslidt eller defekt batteri. Få optimal ydeevne og levetid på din telefon, med en udskiftning til nyt batteri hos Phone Fixer.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 højtaler | Skratter lyden?

Lydproblemer på din iPhone 11 højtaler kan bestå af støj, svag eller ingen lyd. Hvis lyden hakker, eller du oplever dårlig lyd, kan vi hos Phone Fixer skifte din iPhone højtaler ud med en ny. Få garanti med ved reparation eller udskiftning af højtaler.

Reparation og udskiftning af defekt iPhone 11 mikrofon | Virker mikrofonen ikke?

Har du problemer med at blive hørt på din iPhone 11? Uklar og utydelig lyd under telefonopkald kan være forårsaget af en beskadiget eller defekt mikrofon. Hvis stemmekommando ikke virker, eller mikrofonen ikke virker under opkald, kan det være du har brug for en ny mikrofon. Hos Phone Fixer tilbyder udskiftning af mikrofon på Nørrebrogade.

Reparation og udskiftning af iPhone 11 kamera | Virker frontkamera eller bagkamera ikke?

Fungerer dit kamera ikke på din iPhone 11? Sort skærm, sort billede, kamera der fryser, ryster og tager uskarpe slørede billeder. Sådan skal det ikke være! Lad Phone Fixer tage sig af det. Det ordner vi hurtigt med en reparation eller udskiftning af kamera. Vi skifter dit frontkamera eller bagkamera ud med en ny kameralinse.

iPhone 11 reparation af vandskade, og udskiftning af lydstyrkeknap og sideknap

Er din iPhone 11 kommet i vand og blevet våd? Phone Fixers teknikere reparerer og afværger vandskade for at undgå tab af vigtige filer, billeder, noter og data. Fastlåst knap? Hvis en knap, lydstyrkeknap, låseknap eller sideknap sidder fast, eller ikke virker, kan vi hurtigt få det til at fungere igen hos Phone Fixer.

Hvad koster det at reparere min iPhone 11?

Fra fastlåst knap og reparation af kamera, batteri, til skærmskifte og vandskade. Se vores priser på hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.

INDSEND DIN FORESPØRGSEL, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT.