iPhone 12 Reparation

Uanset om din iPhone 12 har en revnet skærm eller en alvorlig vandskade, så er vi hos Phonefixer klar til at hjælpe dig. Vores teknikere specialiserer sig i iPhones, og kan ordne de fleste ting. Du er altid velkommen til at komme forbi vores butik på Nørrebrogade 39, og få noget gratis rådgivning om hvad vi kan gøre for at få din telefon i top tip stand.

Skærmudskiftning (Original OEM) 3199,-
Skærmudskiftning (AAA kvalitet) Spørg efter pris,-
Bagcover udskiftning Spørg efter pris
Batteri udskiftning Spørg efter pris
Dock/Ladestik Spørg efter pris
Kamera udskiftning Spørg efter pris
Diagnose 149,-
Volumeknap udskiftning Spørg efter pris
Lydløs-knap udskiftning Spørg efter pris
Nærhedssensor udskiftning Spørg efter pris
Højtaler udskiftning Spørg efter pris
Ørehøjtaler udskiftning Spørg efter pris
Mikrofon udskiftning Spørg efter pris

Reparation af iPhone 12 på Nørrebro

Vi kan hjælpe dig med at reparere eller udskifte de beskadigede dele på din iPhone 12 på næsten ingen tid, så du hurtigt kan vende tilbage til din travle hverdag. Vi har alle værktøjerne, delene og ekspertisen til at reparere stort set enhver skade på din iPhone. Vi tilbyder hurtig og pålidelig reparationsservice for at gøre processen så stressfri som muligt. Vores tjenester består af reparation og udskiftning af ødelagt skærm, batteri, højtaler, mikrofon, opladerport (ladestik), kamera, knap, og meget mere. Få din telefon tilbage så god som ny, sikkert og billigt, med garanti på den udskiftede eller reparerede del. Kig forbi Phone Fixer på Nørrebrogade for høj kvalitet, og lynhurtig reparation af iPhone.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 skærm | Skærmskifte på 30 min. | Skærmreparation

Har du en iPhone 12 med en smadret og ødelagt skærm? Så kan du tage den forbi vores teknikere hos Phone Fixer på Nørrebro til skærmreparation. De fleste af os har været ude for en ødelagt touchskærm.  Hvis skærmen på din telefon går sort, viser lilla eller grønne streger på displayet, eller hvis den slet ikke virker, så kan du få et skærmskifte på 30 min. i vores butik på Nørrebrogade. Vi tilbyder reparation og udskiftning af revnet, flækket og knust skærmglas, hurtigt og billigt. Hvis det er bagskærmen der skal skiftes ud, foretager vi også udskiftning af bagcover. Få en ny OEM-skærm uden ridser og skrammer, og med garanti på den udskiftede del.

Batteri aflader og drænes hurtigt | Reparation og udskiftning af iPhone 12 batteri

Drænes dit batteri hurtigt og løber tør? Skal du skifte batteri på din iPhone 12? Kort batterilevetid er et problem for enhver telefon. Du bør kunne nyde lang batteritid uden at skulle oplade din iPhone hele tiden. Det kan være ret så irriterende hvis din telefon aflader hurtigt og ikke kan holde på strømmen. Det kan skyldes et opslidt, ødelagt eller defekt batteri. Andre tegn på et beskadiget eller dødt batteri er hvis din iPhone hele tiden slukker og går ud, eller hvis den overopheder og bliver meget varm. Batteriproblemer kan løses med udskiftning af batteri. Vores erfarne teknikere skifter dit gamle batteri ud med et nyt, og afleverer din telefon tilbage så god som ny. Slip for kort batteriliv, og nyd din iPhone igen til fulde.

Reparation og udskiftning iPhone 12 kamera | Virker dit frontkamera eller bagkamera ikke?

Er dit kamera på din iPhone 12 sløret, ødelagt, og fungerer ikke længere? Virker autofokus ikke, eller fryser din telefons kamera og går i stå? Et beskadiget eller defekt kamera kan resultere i, at dit kamera ryster, og tager uskarpe og slørede billeder. Du kan også opleve at kameraappen fryser eller bare viser sort skærm. Få repareret eller skiftet dit kamera ud med et nyt, og få garanti med på den udskiftede eller reparerede del hos os. Vi foretager udskiftning af frontkamera og bagkamera, og giver dig altid høj kvalitet til den bedste pris. Se hvad det koster på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i vores butik på Nørrebro, København.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 højtaler | Kan du ikke høre lyd?

Oplever du dårlig lydkvalitet? Skratter lyden? Det er ærgerligt når din iPhone 12 højtaler ikke virker, eller hvis lyden hakker, er forvrænget, eller falder ud. Tegn på en ødelagt eller defekt højtaler kan være dårlig, lav, eller ingen lyd, eller hvis der er støj i baggrunden. Det kan betyde, at du ikke kan afspille musik, og/eller ikke kan høre din ringetone når du får opkald. Kan du ikke høre andre folk i opkald når du taler i telefon? Phone Fixer genopretter lyden igen med en reparation eller udskiftning af højtaler på din iPhone.

Reparation og udskiftning af mikrofon | Er din iPhone 12 mikrofon ødelagt og virker ikke?

Fungere mikrofonen ikke på din iPhone 12? En ødelagt, beskadiget eller defekt mikrofon kan være årsagen til, at folk ikke kan høre dig tydeligt i opkald. Et andet tegn kan være hvis Siri ikke virker ved stemmestyring, også kendt som stemmekommando. Phone Fixer tilbyder udskiftning af mikrofon på Nørrebrogade, hurtigt og billigt. Vær fri for lydproblemer med, og slip for at skifte til medhør på højtaler, for at blive hørt når du taler i telefon.

iPhone 12 vandskade | Min iPhone vil ikke tænde | Reparation af væskeskade

Har du tabt din iPhone i vandet? Vandskade behøver ikke at være enden for din iPhone 12. Telefoner bliver tabt i saltvand, toilettet, eller får spildt kaffe, juice sodavand på sig ret så ofte. Hvis din telefon er gået i sort, ikke reagerer, eller ikke gider at tænde og starte op, så lad os give den en kærlig hånd. Vi afværger vandskade, og kan reparere og udskifte de vandskadede så du ikke behøver at miste dine filer, billeder og noter på din telefon.

Reparation og udskiftning af iPhone 12 sideknap, lydstyrkeknap og lydløs knappen

Sideknap, også kendt som låseknap eller tænd og sluk knap, er måske den vigtigste knap på din iPhone 12. Sidder knappen fast, eller er den ødelagt, eller faldet af? Slip for fastlåst knap hurtigt og nemt hos Phone Fixer på Nørrebrogade. Vi tilbyder udskiftning af sideknap, lydstyrkeknap, og knappen lydløs. Vi udskifter også nærhedssensor hvis din iPhones sensor ikke virker.

Udskiftning af ladestik (opladerport)| Hvorfor lader min iPhone 12 så langsomt?

Kan din iPhone 12 ikke oplade, eller oplader den langsomt? Forbinder den ikke med computeren? Den typiske årsag er som regel et defekt eller beskadiget ladestik, eller opladerport som det også kaldes. Der kan sidde vragrester fast, eller den kan have taget skadet hvis du har tabt din telefon. Få skiftet din opladerport med en udskiftning af ladestik af vores iPhone specialister hos Phone Fixer.

Pris | Hvad koster det at reparere min iPhone 12?

Se vores priser på vores hjemmeside, eller spørg efter pris i butikken. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.

INDSEND DIN FORESPØRGSEL, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT.