iPhone 5 Reparation

Er din iPhone 5 i desperat behov for en reparation? Fra vandskader til revnede skærme er Phonefixer her for at håndtere alle dine reparationsbehov. Kom forbi vores butik i dag for en hurtig og bekvem iPhone 5 reparation.

Skærmudskiftning (Original OEM) 349,- 449,-
Skærmudskiftning (Kopi skærm) 300,-
Bagcover udskiftning Spørg efter pris
Batteri udskiftning 349,-
Dock/Ladestik 399,-
On/Off knap udskiftning 399,-
Home knap udskiftning 249,-
Kamera udskiftning 300,-
Diagnose 149,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 399,-
Volumeknap udskiftning 349,-
Lydløs-knap udskiftning 399,-
Nærhedssensor udskiftning ?,-
Højtaler udskiftning 300,-
Ørehøjtaler udskiftning 300,-
Mikrofon udskiftning 399,-

iPhone 5 reparation – Reparationer af iPhones på Nørrebro

Vi tilbyder reparation og udskiftning af din iPhone 5 skærm, batteri, kamera, mikrofon og højtaler. Vores tjenester er altid af høj kvalitet til billig lav pris, hurtigt og pålideligt. Vores kunder på Nørrebrogade er tilfredse og elsker os. Starter din iPhone ikke op? Gider den ikke at tænde? Eller oplader den ikke? Leder du efter reparation af din iPhone 5? Så er denne side til dig!

Vi specialiserer os i høj kvalitets reparation af iPhones med beskadiget batteri, vandskade, defekt højtaler, mikrofon, ødelagt skærm (både for- og bagskærm), hvis din opladerport ikke virker og meget mere.

Smadret skærm? – Brug for en skærmskifte reparation på din iPhone 5?

Hvis du har tabt din telefon eller af anden grund fået ødelagt, smadret eller flækket skærmglasset på din iPhone 5, så udskifter vi din touchskærm, så den igen bliver så god som ny igen. Så slipper du for de grimme revner og sprækker på skærmen, samt glassplinter i fingrene. Din telefon får en helt ny og lækker skærm med garanti. Kig forbi os på Nørrebro, og få skiftet din iPhoneskærm på 30 min.

Er dit iPhone kamera gået i stykker? – Vi udskifter din telefons ødelagte kameralinse

Phone Fixers specialister udskifter det defekte kamera ud med et nyt, både for- og bagkamera. Tager dit kamera billeder, der er slørede eller har et forstyrrende lysskær eller noget helt tredje? Det ordner vi alt sammen hos Phone Fixer. Vi reparerer, udskifter og installerer et nyt kamera til din iPhone, så du kan tage skarpe billeder, der er i fokus igen.

Støj, ingen eller lav lyd på telefon højtaler

Oplever du dårlig lyd på dine iPhone 5 højtalere? På vores værksted på Nørrebro har vi alle værktøjer og dele til at få din iPhone 5 til at virke igen. Vi reparerer eller skifter dine defekte højtalere ud på din telefon. Vi genopretter lyden så du atter kan høre din ringetone, alarm og musik på din telefon igen.

Virker din mikrofon ikke på din iPhone 5?

Skifter du til højtaler-funktionen for at blive hørt i opkald? Hvis du er i et opkald, og den anden person ikke kan høre dig i den anden ende af røret, så skal din mikrofon højst sandsynligt skiftes ud. Vi udskifter defekte mikrofoner billigt og hurtigt. Befinder du dig på Nørrebrogade, så kig forbi vores værksted.

Dør batteriet hurtigt på din iPhone? – Udskiftning af beskadiget batteri

Går din telefon pludselig ud? Hvis din iPhone 5 hurtigt løber tør for strøm, er det tegn på et beskadiget batteri. Batteriet kan være slidt op, og holder derfor ikke længe. Vi puster nyt liv i din telefon med et batteriskifte, og giver dig garanti på dit nye udskiftede batteri. Få det meste ud af din iPhone med et splinternyt batteri, der holder længe.

Oplader din iPhone ikke?

Uanset om det er selveste opladeren eller opladerporten på din telefon, som er ødelagt og ikke virker, så har vi løsningen hos Phone Fixer. Vi fjerner vragrester fra telefonens opladerport eller skifter den ud med en ny. Desuden kan du altid købe en oplader nede i butikken.

Kig forbi på Nørrebrogade

Vi reparerer iPhones dagen lang på Nørrebrogade, og giver dig altid den bedste service til bedste pris. Vi arbejder målrettet for at være et hak bedre end de andre, og leverer højeste kvalitet med 100 % kundetilfredshed. Du kan finde vores dygtige iPhone specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os gennem kontaktformularen eller på tlf. 35 36 33 11.

INDSEND DIN FORESPØRGSEL, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT.