iPhone 5s Reparation

Har din iPhone 5s en revnet skærm eller vandskade? Uanset hvad problemet er, er Phonefixer her for at hjælpe. Alle vores reparationer er til en overkommelig pris og leveres endda med en garanti. Du kan være sikker på at vide, at din enhed er i gode hænder. For mere information om vores iPhone 5s reparationstjenester, så kom forbi Phonefixer

Skærmudskiftning (Original OEM) 349,- 499,-
Skærmudskiftning (Kopi skærm) 299,-
Bagcover udskiftning Spørg efter pris
Batteri udskiftning 349,-
Dock/Ladestik 399,-
On/Off knap udskiftning 399,-
Home knap udskiftning 299,-
Kamera udskiftning 300,-
Diagnose 149,-
Jack-stik udskiftning (headphone) 399,-
Volumeknap udskiftning 399,-
Lydløs-knap udskiftning 399,-
Nærhedssensor udskiftning Spørg efter pris
Højtaler udskiftning 300,-
Ørehøjtaler udskiftning 300,-
Mikrofon udskiftning 399,-

Reparation af iPhone 5s – Nørrebro iPhone specialister

Reparation af iPhones er vores speciale. Vores yderst erfarne teknikere har repareret hundredvis af iPhones i løbet af deres karriere, og deres erfaring er altafgørende. Hos Phone Fixer har vi håndteret masser af reparationer af iPhones med ødelagt skærm, højtaler, mikrofon, opladerport, for- og bagkamera, eller vandskade.

iPhone 5s skærmskifte – Udskiftning af knust, smadret, flækket, ødelagt skærm

Få skiftet din ødelagte skærm ud til en lækker ny touchskærm hos Phone Fixer på Nørrebro, hurtigt og billigt. Vi fixer skærmglasset på din telefon, uanset hvor beskadiget den er. Så hvis din iPhone har fået nogle skrammer eller revner på skærmen, eller hvis skærmen er gået helt i sort, så kig forbi vores værksted på Nørrebrogade. Vi skifter din telefons skærm på 30 min.

Batteri dør hurtigt ud – Drænes dit iPhone batteri hurtigt?

Oplever du at din telefon har kort batterilevetid, eller gider den slet ikke at tænde og starte op? Få dit batteri skiftet ud, og giv din iPhone 5s nyt liv. Hvis din telefon løber tør for strøm hurtigt, og tit slukker og dør ud, kan det være tegn på et defekt eller opslidt batteri. Efterhånden bliver telefonens batteri slidt op ved normal brug, og kan ikke længere holde på strømmen som før. Hos Phone Fixer på Nørrebro, udskifter vi dit gamle batteri med et nyt, hurtigt og sikkert.

Opladerport – iPhone 5s oplader ikke

Lader din telefon ikke op? Hvis din iPhone er holdt op med at oplade kan det skyldes en defekt eller beskadiget opladerport. Tag den forbi Phone Fixer på Nørrebrogade i København, og få den repareret af vores specialister. Vi leverer 100% kundetilfredshed, og giver garanti på alle udskiftede dele.

Vandskade – Tabt din iPhone 5s i vandet?

Vores eksperter er førende indenfor reparationer af vandskade. Vi har alle værktøjer og dele til at reparere eller udskifte de vandskadede komponenter på din iPhone 5s. Phone Fixer har udstyret og erfaringen til at afværge iPhone vandskade, så du ikke behøver at miste vigtige filer på din telefon.

Reparation og udskiftning af ødelagt kamera

Vi reparerer og udskifter din telefons for- og bagkamera. Hvis dit kamera er holdt op med at virke, hvis det ryster, hvis den ikke gider at scanne QR koder, eller ikke er i fokus og sløret, så kan du have brug for at skifte dit kamera ud med et nyt kameramodul.

Defekt iPhone højtaler og mikrofon – Lydproblemer med dårlig, svag og ingen lyd

Hvis din telefons højtaler eller mikrofon ikke virker, så kan vores eksperter hos Phone Fixer reparere eller udskifte din telefons defekte højtaler eller mikrofon. Du kan finde vores dygtige specialister på Nørrebro, Nørrebrogade 39 st. th. 2200 København, eller kontakt os på tlf. 35 36 33 11.

INDSEND DIN FORESPØRGSEL, OG VI VENDER TILBAGE HURTIGST MULIGT.